Sett smak på festen med deilig mat fra Mathuset Eyde.
Skal du arrangere dåp, bursdag, konfirmasjon, juleavslutning, eller bare en fest med gode venner? Vi leverer koldtbord, varmmat, påsmurt mat, kaker og kaffe/mineralvann på bestilling. Gi festen en smak av klasse med mat fra Eyde Selskapsmat.
Alt vi selger i vår kafé er også tilgjengelig som catering.
Cateringmeny
Koldtbord
Enkelt koldtbord
265,-
Eggerøre – Hamburgerrygg – Karbonade m/løk – Skinke – Roastbiff – Spekefat – Grønn salat – Potetsalat – Reker – Røkelaks – Brød
Koldtbord med varmmat
360,-
Eggerøre – Hamburgerrygg – Skinke – Roastbiff – Spekefat – Grønn salat – Potetsalat – Reker – Røkelaks – Brød – Waldorfsalat – Karbonader m/løk – Marinert kyllingfilet – Scampi – Røkt svinekam – Helstekt ørret (min. 10 pers.)
Speketallerken/bord
230,-
Spekeskinke m/eggerøre – Fenalår – Speket dyrekjøtt (rådyr/reinsdyr) – Morrpølse – Salami – Flatbrød – Brød – Fransk potetsalat / vanlig potetsalat – Grønn salat
Tapasbuffet
275,-
Kylling tapasboller i tomatsaus – Grillspyd med marinert kjøtt – Marinert scampi – Fiskekroketter – Spekeskinke og melon – Frisk sommersalat – Tomat- og basilikumsalat – Ris – Ovnsbakte amadinepoteter med urter – Foccacia brød med soltørket tomat/urter – Diverse dressinger
Vegetartapas
225,-
Spansk omelett – Bruschetta m/tomat og pesto – Tomat- og mozarellasalat m/pesto – Marinert artisjokk – Frisk sommersalat – Blomkålsuppe – Tomat- og basilikumsalat
Grillbuffet
370,-
Pulled pork med coleslaw – Helgrillet svinefilet – Marinert oksekjøtt – Helgrillet ørret – Kylling grillspyd – Amadinepoteter – Grønn salat – Kremet potetsalat – Aioli – BBQ-dressing – Rømmedressing
Alle buffeter inkluderer brød og smør. Ytterligere retter kan legges til etter avtale.
Supper og gryter
Mathusets storfegryte med ris og brød
185,-
Viltgryte med potet- og sellerimos, samt sesongens grønnsaker
225,-
Lapskaus med flatbrød
125,-
Svinestek med kokte poteter og sesongens grønnsaker
195,-
Kremet kyllingsuppe
125,-
Søtpotetsuppe med gresskarkjerner
115,-
Blomkålsuppe med sprøstekt bacon
95,-
Til alle våre supper serveres brød og smør som tilbehør.
Forretter
Sellerisuppe med Tinnsjøfisk og blansjerte grønnsaker
145,-
Speka viltfilet med tyttebærrømme og fjellknekk
135,-
Hovedretter
Helstekt reinsdyrfilet
345,-
Med saltbakte amadinepoteter, sesongens grønnsaker og madeirasaus
Pannestekt småørret fra tinn
249,-
Med kokte poterer, agurksalat, sesongens grønnsaker og rømmesaus
Desserter
Hjemmelaget vaniljeis med sesongens bær
125,-
Fruktsalat med mascarponekrem
95,-
Sjokoladefondant med vaniljeparfait
145,-