Cateringmeny
Koldtbord
Enkelt koldtbord
265,-
Eggerøre – Hamburgerrygg – Karbonade m/løk – Skinke – Roastbiff – Spekefat – Grønn salat – Potetsalat – Reker – Røkelaks – Brød
Koldtbord med varmmat
360,-
Eggerøre – Hamburgerrygg – Skinke – Roastbiff – Spekefat – Grønn salat – Potetsalat – Reker – Røkelaks – Brød – Waldorfsalat – Karbonader m/løk – Marinert kyllingfilet – Scampi – Røkt svinekam – Helstekt ørret (min. 10 pers.)
Speketallerken/bord
230,-
Spekeskinke m/eggerøre – Fenalår – Speket dyrekjøtt (rådyr/reinsdyr) – Morrpølse – Salami – Flatbrød – Brød – Fransk potetsalat / vanlig potetsalat – Grønn salat
Tapasbuffet
275,-
Kylling tapasboller i tomatsaus – Grillspyd med marinert kjøtt – Marinert scampi – Fiskekroketter – Spekeskinke og melon – Frisk sommersalat – Tomat- og basilikumsalat – Ris – Ovnsbakte amadinepoteter med urter – Foccacia brød med soltørket tomat/urter – Diverse dressinger
Vegetartapas
225,-
Spansk omelett – Bruschetta m/tomat og pesto – Tomat- og mozarellasalat m/pesto – Marinert artisjokk – Frisk sommersalat – Blomkålsuppe – Tomat- og basilikumsalat
Grillbuffet
370,-
Pulled pork med coleslaw – Helgrillet svinefilet – Marinert oksekjøtt – Helgrillet ørret – Kylling grillspyd – Amadinepoteter – Grønn salat – Kremet potetsalat – Aioli – BBQ-dressing – Rømmedressing
Alle buffeter inkluderer brød og smør. Ytterligere retter kan legges til etter avtale.
Supper og gryter
Mathusets storfegryte med ris og brød
185,-
Viltgryte med potet- og sellerimos, samt sesongens grønnsaker
225,-
Lapskaus med flatbrød
125,-
Svinestek med kokte poteter og sesongens grønnsaker
195,-
Kremet kyllingsuppe
125,-
Søtpotetsuppe med gresskarkjerner
115,-
Blomkålsuppe med sprøstekt bacon
95,-
Til alle våre supper serveres brød og smør som tilbehør.
Forretter
Sellerisuppe med Tinnsjøfisk og blansjerte grønnsaker
145,-
Speka viltfilet med tyttebærrømme og fjellknekk
135,-
Hovedretter
Helstekt reinsdyrfilet
345,-
Med saltbakte amadinepoteter, sesongens grønnsaker og madeirasaus
Pannestekt småørret fra tinn
249,-
Med kokte poterer, agurksalat, sesongens grønnsaker og rømmesaus
Desserter
Hjemmelaget vaniljeis med sesongens bær
125,-
Fruktsalat med mascarponekrem
95,-
Sjokoladefondant med vaniljeparfait
145,-




