Mathuset eyde logo

Vår historie

Hos Mathuset Eyde står tradisjon og lokalkultur i fokus.

Vi startet opp som Vestfjorddalens Konditori & Spiseri i 2000. Siden den gang har vi vært igjennom flere endringsprosesser. Den siste kom i 2018 hvor vi flyttet våre produksjonslokaler tilbake til Rjukan etter noen år i Tinn Austbygd.

Mathuset Eyde har fullt utstyrt storkjøkken for tilberedning av mat, samt tilpassede lokaler for produksjon av bakevarer og kaker med håndverksproduksjon i fokus.

Eyde mat kafe
Eyde Konditori

Midt i hjertet av Rjukan sentrum

Eyde Konditori ligger perfekt plassert i Storgata 21 – midt i hjertet av sentrum. Her har vi servert lokalbefolkning, turister og gjennomreisende de siste 25 årene.

I tillegg til vårt konditoriutsalg tilbyr vi også utleie av selskapslokalet Kasino, som ligger rett vest for Rjukan sentrum. Her kan vi ta imot cirka 100 personer. Lokalet er tilpasset for både møter, kurs, konferanser, andre festligheter og små intimkonserter eller arrangement.

Lokalene er kun tilgjengelig for leie ved kjøp av mat og tjenester fra oss.

Våre samarbeidspartnere

Vi har flere gode samarbeidspartnere med oss på laget.

brave.no

Brave

BRAVE har over 30 års erfaring med å lage minnerike opplevelser som knytter mennesker sammen. De har alt fra mini-eventer med aktiviteter og mat, til reiser og eventer med flere underleverandører som Mathuset Eyde.

Den Lykkelige Sportsmann

Lykkelige Sportsmann

Mathuset Eyde sine eiere driver også det kjente afterskistedet Den Lykkelige Sportsmann på Gausta. Der tilbys overnatting, catering og kokk på hytta! Lokalene leies ut for både små og større arrangement. Firmafest, vennefest, konfirmasjon, kick-off, kurs, konferanse og møter i hyggelige omgivelser.

gaustabanen.no

Gaustabanen

Mathuset Eyde er stolt samarbeidspartner av Gaustabanen. Banen som tar deg til toppen av Gaustatoppen går inne i fjellet og ble opprinnelig bygget som et hemmelig militæranlegg. Her får du en spektakulær reise til Norges flotteste fjelltopp.

gaustaview.com

Gausta View

Gausta View er en utsiktsplattform på Gaustatoppen i Telemark. Den gir spektakulær utsikt over området! Plattformen har fasiliteter som informasjonstavler og kikkerter. Gausta View har bidratt til å gjøre dette naturskjønne stedet enda mer tilgjengelig og attraktivt for turister.

lega.no

Lega

Vi er stolte av å bruke lokale råvarer, inkludert den fantastiske osten fra Lega Ost og Bakst AS i Vinje | Ost i verdensklasse.

Bon appétit!

nia.no

NIA

Norsk Industriarbeidermuseum (NIA) ble stiftet i 1983 og består av 7 besøkssteder og tilbyr mer enn 70 unike opplevelser. Her samarbeider vi med museet og driver kafeen på Vemork. Velkommen innom!

stordalengardsbruk.no

Stordalen Garsbruk

Stordalen Gardsbruk er et tradisjonelt småbruk med seterdrift i Tinn. De driver med råvareproduksjon og foredling, og tilbyr produkter som helfeit brun geitost, kjøtt, takkebakst og sesongprodukter – noe for enhver smak! Vi er stolte av å bruke ost fra Stordalen Gardsbruk i våre leveranser.

telemark-opplevelser.no

Telemark Opplevelser

Lyst på en tur i sabotørenes fotspor? Eller lurer du på å prøve norges RÅESTE strikkhopp? Ta kontakt med med oss for et tilbud eller avtal direkte med Telemark Opplevelser AS.

visitrjukan.com

Visit Rjukan

Visit Rjukan markedsfører og informerer om Rjukan som reisemål. De tilbyr informasjon om turistattraksjoner, aktiviteter, overnatting, spisesteder og arrangementer i Rjukan og nærområdene. Målet med Visit Rjukan er å tiltrekke seg besøkende ved å fremheve stedets unike natur, kultur og historie, samt fasiliteter og tilbud for både lokalbefolkning og turister. Vi har glede av å samarbeide med de på flere områder.

Eyde mat

Du finner oss her

Vårt utsalg Eyde Konditori finner du midt i hjertet av Rjukan, i  Storgaten 21. Her har vi i 25 år servert lokalbefolkningen, turister og gjennomreisende.

Våre lokaler strekker seg over to etasjer, hver med sitteplasser til omtrent 40 gjester.

Galleri