Eyde arrangement logo

Alt det praktiske til ditt arrangementet

Gjør din neste sammenkomst til en uforglemmelig opplevelse, med hjelp fra Mathuset Eyde.

Sitter du alene med alt det praktiske på arrangementet ditt? Alle vet at det krever mye tid og arbeid å planlegge et arrangement – spesielt hvis det ikke er noe du gjør til vanlig.

Vi arrangerer både små og store sammenkomster, og sørger alltid for at gjestene våre får en behagelig opplevelse. Vi tar oss av alt fra borddekking og oppsett av kakebord til opprydding etterpå, slik at dere kan slappe av og nyte arrangementet uten bekymringer.

Alt vi selger i vår kafé er også tilgjengelig som catering.

Eyde mat arrangement

Sett smak på festen med deilig mat fra oss

Vi leverer alt fra påsmurt mat, varierte koldtbord, gryteretter, deilige middagsalternativer (inkludert 1, 2, 3 og 4-retters måltider), til fristende kaker og et utvalg av drikkevarer.

Med alle nødvendige rettigheter på plass, kan du stole på at vi tar oss av maten, slik at du kan konsentrere deg om å nyte øyeblikket med gjestene dine.

Eyde mat kafe
Mathuset eyde lokaler

Våre selskapslokaler

De nye selskapslokalene ligger i Rjukan Næringspark, i det historiske kantinebygget til Hydro, også kjent som Kasino. Selv om alt er nyoppusset, har vi sørget for å bevare den gamle stilen og videreføre tradisjonen fra lokalet som ble bygget i 1909. Lokalet har en rik historie, fra å ha fungert som kantine til å tilby overnatting for frivillige brannmenn da Hydro hadde full produksjon her.

Hos oss kan du samle selskaper på opp til 100 personer, leie deg en kontorplass, ta med kunder eller kollegaer på møte eller hvorfor ikke arrangere en teambuilding eller afterwork?

Mulighetene er mange og vi er opptatt av å finne gode løsninger sammen med våre kunder.