Fersk bakst: De siste nyhetene og tipsene fra vårt konditori på Rjukan

Ferske innlegg

  • Julen nærmer seg, og det er snart tid for å fylle opp kakeboksene. De syv slag står for tur, kransekaken må på plass, og kanskje en ekstra festkake til juleselskapet? Visste du at vi også lager brød på bestilling?

  • Kanelbollens dag - 4. oktober 2024.

    Det lukter kanel og nybakt i hele byen, og hos oss på Eyde konditori er vi klare til å feire Kanelbollens dag med saftige, nystekte boller og varm kaffe som frister sansene.

  • Julen nærmer seg, og det er snart tid for å fylle opp kakeboksene. De syv slag står for tur, kransekaken må på plass, og kanskje en ekstra festkake til juleselskapet? Visste du at vi også lager brød på bestilling?

Alle innlegg

  • Kaffe er Norges nasjonaldrikk og den 1. oktober feires den internasjonale kaffedagen over hele verden! Bli med oss på Eyde konditori og feir kaffens dag! Vi inviterer til en dag med deilig kaffe, søte bakverk og godt selskap.

  • Mathuset Eyde er stolt over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Dette er et tydelig bevis på vårt engasjement for miljøansvar og bærekraft. Miljøfyrtårn gir oss konkrete verktøy for kontinuerlig å forbedre våre miljøprestasjoner og drive en grønn omstilling.

  • Mathuset eyde Napoleonskaka BAW

    Vi søker kafemedarbeider / sommervikar med interesse både for mat og de som skal nyte den. Kaféene er stedets hjerte, og vi trenger hjelp til å smøre smørbrød, samt rydde og vaske. Du har evnen til å møte gjestene med respekt og åpenhet.

  • Julebordet er en årlig tradisjon for de fleste, fylt med hyggelig selskap, musikk, dans og rikelig med mat og drikke. Mathuset Eyde har lang erfaring med å arrangere julebord for bedrifter, lag og foreninger. Ta kontakt så hjelper vi deg!

  • Eyde Konditori hadde i mai 2024 et "smilefjestilsyn", og vi er stolte over av å fått smilefjes fra Mattilsynet igjen. Dette betyr at vi oppfyller alle krav til hygiene og mattrygghet, noe som er svært viktig for oss når vi serverer deilige bakverk og retter til våre kunder.

  • Bakeren er tilbake på Eyde Konditori

    Bakeren utenfor Eyde konditori har vært på rehabilitering, og har fått en real overhaling av Ivar Åsland. I mai 2024 var han tilbake der han hører hjemme, nemlig på hjørnet utenfor Mathuset Eyde i Storgata på Rjukan.

  • Mathuset eyde Napoleonskaka BAW

    Mathuset Eyde er mer enn en matleverandør. Vi er en viktig del av Rjukan-samfunnet og har en lang og stolt historie. Med fokus på tradisjon, lokal forankring og høy kvalitet, ønsker vi å glede besøkende med ekte matopplevelser.

  • Kanelbollens dag - 4. oktober 2024.

    Det lukter kanel og nybakt i hele byen, og hos oss på Eyde konditori er vi klare til å feire Kanelbollens dag med saftige, nystekte boller og varm kaffe som frister sansene.

  • Kaffe er Norges nasjonaldrikk og den 1. oktober feires den internasjonale kaffedagen over hele verden! Bli med oss på Eyde konditori og feir kaffens dag! Vi inviterer til en dag med deilig kaffe, søte bakverk og godt selskap.

  • Mathuset Eyde er stolt over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Dette er et tydelig bevis på vårt engasjement for miljøansvar og bærekraft. Miljøfyrtårn gir oss konkrete verktøy for kontinuerlig å forbedre våre miljøprestasjoner og drive en grønn omstilling.

  • Mathuset eyde Napoleonskaka BAW

    Vi søker kafemedarbeider / sommervikar med interesse både for mat og de som skal nyte den. Kaféene er stedets hjerte, og vi trenger hjelp til å smøre smørbrød, samt rydde og vaske. Du har evnen til å møte gjestene med respekt og åpenhet.

  • Julebordet er en årlig tradisjon for de fleste, fylt med hyggelig selskap, musikk, dans og rikelig med mat og drikke. Mathuset Eyde har lang erfaring med å arrangere julebord for bedrifter, lag og foreninger. Ta kontakt så hjelper vi deg!

  • Eyde Konditori hadde i mai 2024 et "smilefjestilsyn", og vi er stolte over av å fått smilefjes fra Mattilsynet igjen. Dette betyr at vi oppfyller alle krav til hygiene og mattrygghet, noe som er svært viktig for oss når vi serverer deilige bakverk og retter til våre kunder.

  • Bakeren er tilbake på Eyde Konditori

    Bakeren utenfor Eyde konditori har vært på rehabilitering, og har fått en real overhaling av Ivar Åsland. I mai 2024 var han tilbake der han hører hjemme, nemlig på hjørnet utenfor Mathuset Eyde i Storgata på Rjukan.

  • Mathuset eyde Napoleonskaka BAW

    Mathuset Eyde er mer enn en matleverandør. Vi er en viktig del av Rjukan-samfunnet og har en lang og stolt historie. Med fokus på tradisjon, lokal forankring og høy kvalitet, ønsker vi å glede besøkende med ekte matopplevelser.